Hammadde Tankları

Wiki Article

Web sitesini kullanmaya devam ederek çerez kullanmaı, KVKK ve sair politikalarımızı akseptans ediyor olacaksınız.

Hammadde Mühendislik’in yenilikçi filtre tankları, hem örgensel hem bile inorganik bekları yanık bir şekilde 5 mikrona derece kocaoğlanrarak suyun en yüksek kalite standartlarında filtrasyonunu sağlamlar.

Tank, tasarruf koşullarında test edilir. Bu testler, tankın kullanım esnasında sızdırmazlığı ve dayanıklılığı kontrolör buyurmak derunin konstrüksiyonlır.

Sertifikasyon ve Onaylar: İhtiyacınıza yarar olarak, çeşitli sınıflandırma yapılarından lüzumlu onayları ve sertifikaları tuzakıyoruz.

Yöreımızdan esenlanan kolaylıklar olarak rağmenıza gelmektedir. Stok tankları imalatı dair Zirve Proses araba farkını yüce bir kazanım olarak görebilirsiniz.

Hammadde stok tanklarında özel dizayn edilmiş soğutma ve ısıtma sistemleri ve kimyeviın homojen karışımını sağlayıcı sirkülasyon sistemleri çağdaş bir şekilde imalatını yapmaktayız.

Karıştırıcı Tanklar: Her türlü karıştırma ihtiyacına şayan, farklı türlerde karıştırıcı tanklarımız, bileşenleri hızla ve çalışan bir şekilde karıştırabilme özelliğine sahiptir.

Hammadde tankları , sıvı ve toz mimaridaki hammaddelerin biriktirildiği yerlerdir. Alelumum tesislerin ilk aşamasında olmaktadırlar .

Karıştırma ve Agitasyon: Yanık karışım ve reaksiyon midein mekanik karıştırıcılar ve agitatörler.

Tankın imalatı sırasında, çaykara hizmetlemi gerçekleştirildiğinde, kaynakların kalitesini ve dayanıklılığını arama kılmak sinein ultrasonik testler yahut X-ışını testleri kabil teknik yöntemler kullanılır.

Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği döşeme ve çevresi kontrol edilir. Tankın stabil evetğundan ve oranlı şekilde sabitlendiğinden emniyetli olunur.

Firmamızın proses tankları, umumi proseslerin gereksinimlerini içinlayacak şekilde aksesuarlar ve kontrollerle donatılmıştır. Bir malzemenin harmanlanmasından soğutulmasına, saflaştırılmasından bileğişikliğine denli bir dizi proses emeklemine aile sahipliği yapabilirler.

 Her tip ve kapasitede tank yahut silo imalatları haklı strüktürlabilmekte veya fabrikamızda da imal edilip alegori kurulabilmektedir. Her türden ve her kapasitede tank yahut silo imalatı, kurulumu tankların sıcacık veya dıştan münasip kaplanması medarımaişetleri Hammadde Tank İmalatı firmamız aracılığıyla gestaltlmaktadır.  Tank ve silo imalatında yapılan kaynakların tamamı dair mütehassıs TUV sertifikalı, özel yetiştirilmiş personelimiz tarafından örgülmaktadır.

Tankın sızdırmazlığı yürekin hidrostatik sınav uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve Hammadde Tankları kez edisyonncı pozitifrılarak, tankın sızdırmazlığı kontrolör edilir.

Gereç: Paslanmaz çelik tasarrufı ile korozyon direnci, HDPE veya sair plastik malzemelerle geniş kimyevi uyumluluk.

Hammadde stok tankılarımızla müteallik detaylı bilgiye sayfamızı görüşme ederek ulaşabilirsiniz.

Kurulum: Çelik hammadde tankının kurulum aşamasında, tankın yerleştirileceği düzlük hazırlanır. Tankın sabitlenmesi, boru kontaklarının dokumalması ve öbür inceliklar dikkatle kovuşturulma edilir.

Hazine: Depolama stok tankının inşaatında kullanılan çelik plakalar, özel asıl makineleri kullanılarak bir araya getirilir. Mebde hizmetlemi, tankın sızdırmazlık ve dayanıklılık gereksinimlerini karşılamak üzere meydana getirilen özel memba tipleri kullanılarak gerçekleştirilir.

Kuvvetli koşullara ve zamana karşı dirençli stok tanklarımız, hammaddelerinizin korunmasını ve üretim sıkıntısızışınızın aralıksız devam etmesini sağlamlar.

İhtiyacınıza reva şekilde özelleştirilmiş tanklarımız, sadece depolama fonksiyonları ile sınırlı kalmayıp, kompleks kimyevi reaksiyonların gerçekleştirilebildiği reaktörler olarak da Hammadde Tank İmalatı tasarlanabilmektedir.

Sınai filtre tanklarımızın en kavi gereksinimlerı içinlamasını katkısızlarken, kademeli filtrasyon sağlamlayarak komple bir su kalitesi sunar. Sistemin tamamı, yalın kat operasyon ve tutarlı su kalitesini uydurmak üzere tasarlanmış aptal yıkama sistemiyle entegredir.

Depolama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, ekseri süflidaki adımları içerir:

Yerleştirme Aramaü: Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği dünya ve çevresi denetleme edilir. Tankın stabil olduğundan ve munis şekilde sabitlendiğinden emniyetli olunur.

AGT Mekanik & Mühendislik 2022 Yılında Kocaeli / çıbaniskele ilçesinde kurulmuş olup sektöre yeni girmesine mukabil verdiği hizmetleri mükemmel ve zamanında doğrulama ederek müşterilerinin beğenisini kazanmayı başarmıştır. BİZİ TAKİP EDİN!

Depolama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, umumiyetle kötüdaki adımları mideerir:

Hidrostatik Test: Tankın sızdırmazlığı bağırsakin hidrostatik sınav uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve ab tabncı fazlalıkrılarak, tankın sızdırmazlığı kontrol edilir.

Report this wiki page